به گزارش خبرگزاری مهر، ششمین جلسه از فصل دوم «درس گفتارهای شاهنامه»، که به گفتار «سام» اختصاص داشت، عصر روز سه شنبه اول آذر با حضور یوسفعلی میرشکاک شاعر و پژوهشگر ادبی در سالن شماره ۴۰۷ حوزه هنری برگزار شد.
یوسفعلی میرشکاک، شاعر و پژوهشگر ادبی، جایگاه شاهان در شاهنامه را بر مبنای خردورزی عنوان کرد و در ادامه آئین پهلوانی را مبتنی بر حمایت از مردم دانست و گفت: هر جا که دین و دیانت و عدالت در کار است، آئین پهلوانی نمود بیشتری دارد اما هر جا که نیست، پهلوانان به سختی میافتند.
وی در بخش دیگری از این نشست، به غنای اندیشه، وجوه هنری و قدرت داستان پردازی و روایتگری شاهنامه فردوسی پرداخت و ابراز امیدواری کرد که نویسندگان ما به جای ادای غربیها را در آوردن، به آثار غنی چون شاهنامه رجوع و اتکا کنند.
این شاعر ادامه داد: بزرگانی چون مولوی، عطار و فردوسی قلم برمیداشتند و مینوشتند که این از الطاف سلسله حقیقیه محمدیه (ص) است. یعنی همان طور که بر ایشان وحی میشد، ماهیت آفرینش ادبی این بزرگان هم از این دست وحی است.
سلسله درس گفتارهای شاهنامه، ساعت ۱۷ تا ۱۹ سهشنبههای هر هفته با ارائه و سخنرانی یوسفعلی میرشکاک، شاعر و پژوهشگر ادبی، در حوزه هنری واقع در خیابان سمیه، نرسیده به حافظ، روبروی کوچه پور موسی برگزار میشود و عموم علاقهمندان و پژوهشگران برای شرکت در این نشست میتوانند در سالن شماره ۴۰۷ در طبقه چهارم حوزه هنری حضور یابند.
نظر شما